Verificarea vederii în mod GRATUIT în Mădulari

Mădulari

La Mădulari, în data de 8 aprilie 2024 – locuitorii orașului Mădulari vor avea oportunitatea unică de a-și verifica vederea datorită unei inițiative întreprinse de echipa mobilă Unioptic Blue Vision, cu sprijinul Primăriei Mădulari și al Consiliului Local.

Această acțiune face parte dintr-un efort continuu de a îmbunătăți accesul la servicii oftalmologice de calitate și de a promova sănătatea oculară în rândul comunității.

În intervalul orar 10:00 – 13:00, specialiștii Unioptic Blue Vision vor fi disponibili în incinta Primăriei Mădulari pentru a efectua controale oftalmologice anuale și determinări de dioptrii, servicii oferite cu titlu gratuit tuturor celor interesați.

Această campanie reprezintă o oportunitate excelentă pentru locuitorii orașului de a-și verifica starea de sănătate a ochilor fără niciun cost. Pentru participanții care vor avea nevoie de ochelari de vedere, Unioptic Blue Vision vine în întâmpinare cu o ofertă specială: plata acestora se va putea face în două rate fixe. Această facilitate este menită să reducă povara financiară și să asigure că fiecare persoană care necesită corecție optică poate accesa produsele necesare fără dificultăți.Inițiativa este realizată cu suportul Primăriei Madulari și al Consiliului Local, demonstrând angajamentul acestora față de îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Colaborarea dintre sectorul public și cel privat în domeniul sănătății oculare este un exemplu pozitiv de cum parteneriatele pot contribui la bunăstarea comunităților locale.

Locuitorii sunt încurajați să profite de această ocazie unică pentru a-și asigura sănătatea ochilor. Prevenția și diagnosticarea timpurie sunt cheia menținerii unei vederi sănătoase pe termen lung, iar această campanie reprezintă un pas important în această direcție.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *