28 mai – Sărbătoarea Căpșunului la Bunești

Sărbătoarea Căpșunului

Bunești se pregătește să îmbrace haina festivă pentru a celebra Sărbătoarea Căpșunului într-un mod spectaculos și dulce. Iubitorii de fructe proaspete și savuroase sunt invitați să se bucure de un weekend plin de delicii și distracție, pe data de 28 mai 2023.

Evenimentul va găzdui o varietate impresionantă de activități menite să satisfacă toate poftele gurmanzilor. Expoziția de căpșuni și produse derivate din această minunată fructă promite să încânte vizitatorii cu o paletă diversificată de soiuri și arome. Cei prezenți vor avea ocazia de a achiziționa căpșuni proaspete și să se răsfețe cu dulcețuri, siropuri și compoturi preparate cu măiestrie.

În centrul pitoresc al localității, o scenă impresionantă a fost amenajată pentru a găzdui un spectacol artistic remarcabil. Artişti îndrăgiți vor urca pe această scenă și vor încânta publicul cu talentul și carisma lor. Cântecele și dansurile vor umple aerul cu energie și bucurie, transformând petrecerea într-un eveniment memorabil.

Sărbătoarea Căpșunului de la Bunești se anunță a fi un eveniment remarcabil, un prilej perfect pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Această oază gastronomică și culturală nu trebuie ratată, fiind o experiență de neuitat pentru toți cei care își doresc să se bucure de farmecul verii și de gustul proaspăt și parfumat al căpșunilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *