Alocări de fonduri din partea CJ pentru fotbalul vâlcean

CJ Vâlcea a fost în fiecare an alături de echipele de fotbal vâlcene, iar anul acesta nu face excepţie, oferindu-le fonduri pentru a-şi desfăşura activitatea sportivă. Consiliul Județean consideră că investirea în fotbal, sport și mișcare este absolut necesară și importantă. În urma unei ședințe de consiliu, cele 3 echipe vâlcene din liga a 3-a vor primi finanțări. Mai exact, echipa din Horezu, din Dăești și din Costești.

Fiecare echipă va primi suma de 100.000 lei, în cadrul unui acord de parteneriat făcut cu primăriile din cele trei localități. În total, 300.000 lei vor fi acordați celor trei echipe din Vâlcea. Aleșii liberali au venit cu propunerea ca la finalul campionatului, echipa vâlceană cu cele mai bune rezultate să primească o bonificație, iar președintele Rădulescu a fost de acord cu această propunere.

Președintele CJ Valcea, Constantin Rădulescu, susține: „Așa cum am promis, CJ Vâlcea va susține în continuare sportul vâlcean și, în funcție de alocările bugetare, va pune umărul la finanțarea acestuia.
În ultimii patru ani, numai pentru sprijinirea echipelor de liga a III-a, CJ Vâlcea a alocat 1.140.000 lei, iar astăzi, în urma aprobării acordurilor de parteneriat, alocăm noi fonduri, respectiv suma de 300.000 lei.
Astfel, la început de an, echipele din Dăești, Horezu și Costești vor primi câte 100.000 lei, pentru a-și continua parcursul în cel de-al treilea eșalon național.

Le doresc succes și cât mai multe jocuri câștigate!”

Sursa: gazetavalceana.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *