Asfaltări în Vaideeni – Daniel Băluță a semnat contractele

Vaideeni

Daniel Băluță, primarul comunei Vaideeni, aflat într-un efort continuu de îmbunătățire a infrastructurii comunei, a participat la un eveniment organizat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pe data de 14 februarie unde a semnat două contracte de finanțare esențiale pentru proiectele de infrastructură locală, sub auspiciile Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Aceste contracte, însumând o valoare totală de 14,49 milioane de lei, vizează modernizarea și asfaltarea unor sectoare de drumuri vitale pentru comunitatea din Vaideeni. Proiectele specifice – “Asfaltare străzi de interes local în comuna Vaideeni, județul Vâlcea” și “Asfaltare DC137 și DS Băluțarilor în comuna Vaideeni, județul Vâlcea” – au fost concepute pentru a răspunde nevoilor imediate de accesibilitate și mobilitate ale locuitorilor, marcând un pas important în direcția dezvoltării durabile a comunei.

Modernizarea drumurilor comunale DC 137 și DS Băluțarilor, alături de îmbunătățirea străzilor de interes local, reprezintă o prioritate care va aduce beneficii semnificative în ceea ce privește calitatea vieții în Vaideeni. Prin aceste proiecte, primăria urmărește nu doar îmbunătățirea infrastructurii rutiere, ci și stimularea activității economice și facilitarea accesului la servicii esențiale pentru toți cetățenii.

Angajamentul și eforturile primarului Daniel Băluță reflectă o viziune strategică orientată către progres și prosperitatea comunității pe care o conduce. Aceste inițiative arată importanța colaborării dintre autoritățile locale și instituțiile naționale în vederea atragerii de investiții semnificative, care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a regiunilor rurale din România.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *