Balonul de Aur 2021. Lionel Messi a câștigat al șaptelea trofeu din carieră.

Lionel Messi, 34 de ani, starul lui PSG, a primit al 7-lea său Balon de Aur. La final, argentinianul a declarat că Robert Lewandowski, cel care a ieșit anul acesta pe 2, merita să câștige distincția personală supremă din fotbal în 2020, când France Football nu a acordat premiul în contextul pandemic.

„Vreau să-l menționez și pe Lewandowski, a fost o reală onoare să concurez cu el. Cred că France Football ar fi trebuit să-ți acorde ție premiul în 2020, Robert, l-ai meritat! Toată lumea poate să spună asta”, a declarat Messi.

64 de goluri în 54 de meciuri are Lewandowski în 2021. În 2020 a avut 47 de reușite în 44 de meciuri.

Leo Messi e din nou câștigător! Balonul de aur 2021 e al argentinianului de la PSG: „E incredibil să fiu iar aici. Mulțumesc colegilor de la Barcelona, de la Paris, antrenorilor, familiei, tuturor. Cred că am câștigat acest premiu datorită trofeului cucerit cu naționala, Copa America. A însemnat enorm pentru mine.

E prima dată când câștig Balonul de Aur jucând aici, în Paris, și e o mare onoare pentru mine. Sunt foarte, foarte fericit și vreau să continui să lupt pentru obiectivele mele. Nu știu câți ani voi mai juca, dar mă bucur de fotbal”.

Leo a mai luat Balonul de aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 și 2019. După trofeul din acest an, Messi a devenit singurul jucător care câștigă Balonul de Aur de-a lungul a 3 decade!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *