Bilanţul primului mandat al lui Adrian Mitrache în calitate de primar al comunei Golești

Golești

La încheierea primului său mandat ca primar al comunei Golești, Adrian Mitrache a adus în prim-plan un raport remarcabil al contribuțiilor sale la dezvoltarea comunității. Ascensiunea sa în administrație a început în 2017, când a devenit viceprimar, urmând să preia frâiele primăriei și să inițieze transformări notabile, cu un accent puternic pe infrastructură și îmbunătăţirea calităţii vieții cetățenilor.

Sub egida partidului PNL, administrația lui Mitrache s-a concentrat pe utilizarea judicioasă a resurselor pentru proiecte infrastructurale cheie.

Într-un interviu, Mitrache a declarat: „Am avut privilegiul de a gestiona fonduri semnificative, ajungând la 13 milioane de euro pe parcursul celor trei ani de mandat. Cu toate acestea, am început să aducem schimbări în Golești încă de când am fost numit viceprimar, în 2016. De când PNL a preluat guvernarea în 2019, sprijinul financiar pentru comuna noastră s-a intensificat.”

Printre succesele sale majore se numără edificarea unui pod în satul Tulei Câmpeni, cu o investiție de 1,5 milioane de lei, și dezvoltarea unui sistem de alimentare cu apă, extinzând rețeaua pe 53 de kilometri și oferind acces la apă potabilă pentru 90% din locuitori.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere a fost, de asemenea, o prioritate, cu asfaltarea principalilor trei din șapte drumuri și planuri de continuare a lucrărilor pe DC25. Mitrache a accentuat: „Strategia noastră de investiții a vizat prioritizarea apei, canalizării și apoi asfaltării.”

Planurile viitoare includ extinderea serviciilor de apă și canalizare și un proiect pentru asfaltarea unui drum de 4,2 kilometri, estimat la un milion de euro. Comuna a beneficiat de asemenea de o finanțare impresionantă pentru canalizare, reprezentând cel mai mare proiect primit, cu progrese de peste 90%.

În educație, primarul a atras investiții pentru modernizarea unei școli gimnaziale și crearea unei grădinițe separate. Un program pilot asigură mese calde pentru elevi, iar un after school este în planurile de viitor.

Mitrache a gestionat cu eficiență o viitură devastatoare din iunie 2021, mobilizând rapid fonduri pentru reconstrucție și demonstrând capacitatea de răspuns a administrației sale în criză.

Iată o listă a proiectelor finalizate sau în curs de finalizare în mandatul lui Adrian Mitrache:

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *