Caravana Animal Society oferă servicii veterinare gratuite în comuna Budești

Într-un efort comun de a îmbunătăți starea de sănătate a animalelor de companie și de a controla populația nedorită, Primăria Budești și Asociația Animal Society anunță organizarea celei de-a patra campanii de sterilizare gratuită a câinilor și a pisicilor. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 14 octombrie, cu sediul principal în comuna Budești, pe strada Școlii nr. 13, la dispensarul veterinar din satul Bârsești.

Cu o abordare proactivă și orientată către binele animalelor de companie, Caravana Animal Society vine în întâmpinarea locuitorilor comunei Budești, oferind o serie de servicii sanitar-veterinare gratuite. Acestea sunt destinate atât câinilor și pisicilor fără stăpân, cât și celor cu stăpân. Echipa de specialiști veterinari se va ocupa de sterilizarea animalelor, contribuind astfel la reducerea numărului de animale abandonate și la prevenirea proliferării nedorite a populației de animale de companie.

Pentru a beneficia de serviciile oferite în cadrul campaniei, este necesară programarea în prealabil. Locuitorii comunei Budești sunt invitați să apeleze numărul de telefon 0754208630, disponibil în intervalul 10 – 14 octombrie. Prin intermediul acestui număr de contact, proprietarii de animale de companie pot obține informații suplimentare și pot stabili programări pentru sterilizare.

Primăria Budești și Asociația Animal Society reafirmă astfel angajamentul lor față de bunăstarea animalelor de companie și conștientizarea comunității în ceea ce privește responsabilitatea asupra animalelor de companie. Campania de sterilizare gratuită este o oportunitate valoroasă pentru toți cei implicați să contribuie la crearea unei comunități mai sănătoase și mai echilibrate din punct de vedere animal.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *