Ce buget are comuna Pesceana pentru anul 2023?

Pesceana

La finalul lunii ianuarie, în comuna Pesceana avut loc o ședință a Consiliului Local. În urma acesteia s-a stabilit bugetul comunei pentru anul 2023. În acest an, comuna nu beneficiază de un buget extraordinar de mare, lucru care le-a făcut pe autorități să se organizeze mult mai bine, fiind conștiente de faptul că trebuie ca toate deciziile să fie cumpătate și bine gândite înainte.

Cu toate acestea, banii au fost împărțiți în două direcții principale, mai exact, funcționare și dezvoltare. În ceea ce privește funcționarea, banii destinați aici vor fi folosiți pentru asigurarea aparatului administrativ, însă fondurile alocate vor fi folosite și pentru reparațiile sau sprijinirea învățământului, persoanelor aflate în dificultate și sănătății. De asemenea, în ceea ce privește dezvoltarea, localitatea are în plan investiție importantă anul acesta.

La momentul actual, comuna Pesceana de pus pe Anghel Saligny trei proiecte, până acum, a fost aprobat unul dintre ele. A fost aprobat cel ce privește înființarea sistemului de canalizare pe tronsonul drumului județean. Valoarea proiectului este de 10 milioane de lei. Celelalte două proiecte prevedeau asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 12 kilometri și extinderea sistemului de apă.

În localitate se lucrează în continuare la proiectele existente, și se dorește constant modernizarea și reabilitarea diverselor obiective.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *