Comuna Câineni primește finanțare de 1 milion de lei pentru modernizarea iluminatului public

Câineni

O veste foarte bună pentru comuna vâlceană Câineni a sosit azi odată cu semnarea electronică a finanțării proiectului intitulat „Modernizare iluminat public, comuna Câineni, Județul Vâlcea.”

Proiectul, în valoare de 1.000.000 de lei, reprezintă o investiție utilă în dezvoltarea infrastructurii comunei și îmbunătățirea siguranţei locuitorilor săi. Această sumă reprezintă 100% din valoarea cheltuielilor eligibile pentru realizarea proiectului mai sus menţionat, care vizează modernizarea sistemului de iluminat public din întreaga comună.

Inițiativa de modernizare a iluminatului public vine să răspundă unei nevoi stringente a comunei Câineni, care se confruntă de mulți ani cu o infrastructură de iluminat depășită și insuficientă. Această investiție va aduce nu doar un iluminat public mai eficient, dar va contribui și la creșterea siguranței pe străzi și la îmbunătățirea aspectului urban al comunei.

În viitorul apropiat, se va demara procesul de elaborare a proiectului tehnic aferent, care va cuprinde planurile detaliate și specificațiile necesare pentru modernizarea sistemului de iluminat. Proiectul se desfășoară sub egida „Administrația Fondului pentru Mediu,” care a fost desemnată autoritatea finanțatoare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *