Comuna Goleşti sărbătoreşte în stil mare: 47 de ani de tradiţie la Zilele Comunei!

Comuna Goleşti

Sub un soare strălucitor și la invitația primarului comunei Goleşti, domnul Adrian Mitrache, un grup select de oficiali locali a luat parte astăzi, 3 septembrie 2023, la cea de-a 5-a ediție a Zilelor Comunei Golești și la sărbătoarea „Fiii Satului Golești”, ajunsă la cifra de 47 de ediții. Evenimentul a atras atenția atât a locuitorilor din Goleşti, cât și a numeroşi invitați de la nivel național, între care s-au numărat doamna Senator Claudia Mihaela Banu, domnul Deputat Laurențiu Nicolae Cazan și domnul secretar de stat Aurel Simion, alături de subprefectul Stănculescu Victor-George.

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă și senină, sub un cer albastru deschis, care a adus un plus de frumusețe sărbătorii. În mijlocul acestei zile de bucurie și comunitate, localnicii din Goleşti s-au adunat în număr mare pentru a celebra împreună ziua comunei lor. Administrația locală a muncit din greu pentru a oferi locuitorilor un eveniment cu totul special, presărat cu un program artistic diversificat, care a inclus muzică și dansuri tradiționale specifice zonei.

Unul dintre momentele de maximă emoție a fost reprezentat de ceremonia de premiere a șase cupluri care au sărbătorit impresionanta performanță de 50 de ani de căsnicie. Acest gest simbolic a subliniat durabilitatea și dragostea adevărată care se regăsesc în rândul comunității din Goleşti.

La eveniment au fost prezenți și consilieri județeni și locali, precum și reprezentanți de seamă ai filialei PNL Vâlcea, alături de primarii din localitățile învecinate, precum Bujoreni, Sălătrucel, Bălceşti și Voiceşti.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *