Consiliul Județean Vâlcea alocă 150.000 de lei pentru amenajarea unei zone de agrement în Mihăești

comuna Mihăești

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Vâlcea din data de 21 iulie 2023, a fost aprobat un proiect de hotărâre privind alocarea fondurilor necesare pentru amenajarea zonei de agrement din centrul localității Mihăești. Suma de 150.000 de lei va fi direcționată către realizarea studiilor și documentațiilor tehnice preliminare, pentru a permite depunerea cererii de finanțare aferente acestui obiectiv de investiții.

Decizia a venit în urma necesității de a rezolva problemele din fața sălii de sport din localitate, care riscă să se transforme într-un lac în zilele ploioase, afectând accesul cetățenilor. După o discuție cu primarul Constantin Bărzăgeanu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a propus sprijinirea acestui proiect de amenajare, subliniind că întregul Consiliu Județean a votat în favoarea acestei inițiative, cu excepția consilierilor PNL.

Zona de agrement va fi amplasată în centrul localității Mihăești, acolo unde se află deja o sală de sport modernă destinată elevilor din cele două școli locale și tuturor celor interesați să desfășoare activități sportive la nivel de comunitate.

Primarul Constantin Bărzăgeanu a transmis mulțumiri președintelui Constantin Rădulescu pentru sprijinul și implicarea acordată în realizarea acestui proiect, în numele cetățenilor pe care îi reprezintă, precum și în numele primăriei și consiliului local. El a subliniat că sprijinul din partea președintelui a venit fără să țină cont de culoarea politică a primarului, demonstrând o preocupare reală pentru nevoile comunităților din județ și oferind sprijin necondiționat în momente de dificultate. De asemenea, primarul a amintit că această investiție va aduce beneficii copiilor din școlile și grădinițele locale, dar și celor interesați să facă activități sportive în zonă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *