CS Mădulari pierde în ultimele momente meciul derby contra Chimiei 1973 Rm. Vâlcea

CS Mădulari a pierdut meciul derby al etapei a 4-a contra celor de la A.C.S.S.C. CHIMIA 1973 Rm. Vâlcea cu scorul de 2-1. Deşi oficialii din Mădulari au dorit să amâne această partidă datorită faptului că 5 jucători importanţi sunt plecaţi în Ungaria unde joacă cu FC Boromir în EMF Eurocup, acest lucru nu a fost posibil şi meciul s-a desfăşurat conform programului.

Cu toate acestea, meciul a fost unul echilibrat, iar victoria celor de la Chimia a venit abia în minutul 88 prin golul marcat de Ciprian Vlădoi. Meciul a fost unul intens şi spectaculos pe alocuri, iar spectatorii prezenţi la meci au avut ce vedea.

Graţie acestei victorii, cea de-a treia consecutivă, cei de la Chimia 1973 Rm. Vâlcea au urcat până pe locul al 5-lea, cu 9 puncte după patru etape, având un golaveraj de 10 goluri marcate şi 7 primite.

CS Mădulari ocupă în prezent locul al 10-lea, însă are un meci mai puţin disputat. Astfel, din cele 3 meciuri jucate în noul sezon, echipa din Mădulari a obţinut un egal şi o victorie, acumulând 4 puncte şi având un golaveraj de 8 goluri marcate şi 3 primite.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *