Dezvoltare hidroedilitară majoră în Câineni, finanțată prin Programul „Anghel Saligny”

Câineni

Miercuri, Primăria Câineni a marcat un pas semnificativ în îmbunătățirea infrastructurii locale prin semnarea unui contract de execuție a rețelelor hidroedilitare din localitate, finanțat prin Programul „Anghel Saligny”.

Proiectul se axează pe modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canalizare, aspecte vitale pentru creșterea calității vieții în comună. Inițiativa are ca scop alinierea comunei la standardele europene de mediu și sănătate publică, reflectând un angajament serios față de dezvoltarea durabilă și bunăstarea cetățenilor.

Conform oficialilor locali, în cazul în care condițiile meteorologice vor fi favorabile, lucrările de execuție sunt preconizate să înceapă la sfârșitul lunii ianuarie. Această fereastră temporală oferă constructorului timpul necesar pentru pregătirea minuțioasă a proiectului, asigurând astfel că toate aspectele sunt gândite meticulos pentru a minimiza orice potențială perturbare în viața comunității.

Prin această inițiativă, Primăria Câineni demonstrează o abordare proactivă și centrată pe nevoile cetățenilor săi. Investiția în infrastructura hidroedilitară nu numai că va îmbunătăți accesul la servicii esențiale de apă și canalizare, dar va și contribui la creșterea generală a calității vieții în regiune.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *