Dezvoltare VS Pomeni electorale – Comuna Dănicei alege investițiile durabile

Dănicei

În contextul apropiatelor alegeri, comuna Dănicei se confruntă cu practici electorale contestabile, în care activiști politici distribuie pachete cu alimente în scopuri electorale. Primarul Dumitru Pirneci critică aceste metode, subliniind că adevărata valoare pentru comunitate vine din proiectele de dezvoltare pe termen lung, nu din beneficii temporare.

Primarul a evidențiat progresele semnificative realizate în Dănicei, unde au fost construite peste 14 poduri robuste, reducând izolarea locuitorilor în perioadele ploioase, și a anunțat finalizarea unui pod important peste pârâul Lungoțul. Această construcție nu doar că facilitează circulația, dar contribuie și la integrarea regională cu județul Argeș, fiind cofinanțată din fonduri europene.

Un alt proiect major subliniat de primar este extinderea rețelei de gaze naturale, în colaborare cu localitățile Nicolae Bălcescu și Milcoiu, cu o finanțare inițială de 7.500.000 lei obținută de la Ministerul Dezvoltării. Acest proiect va aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții în mai multe sate din zonă.

Astfel, Primarul Pirneci solicită locuitorilor să privească dincolo de pachetele electorale, concentrându-se pe beneficiile pe termen lung ale dezvoltării infrastructurii, care rămâne mult după ce beneficiile temporare ale campaniei electorale s-au epuizat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *