Elevii comunei Mădulari vor beneficia în curând de mese calde

Comuna Mădulari

În comuna Mădulari, administrația locală le va oferi în scurt timp elevilor o masă caldă la școală. Anunțul a fost făcut de edilul comunei, care a transmis faptul că programul va cuprinde cei aproximativ 100 de copii. Prin prisma acestui program, elevii școlii din Mădulari nu vor mai avea nevoie de pachețele zilnice.

Daniel Dimulescu, primarul din Mădulari, a transmis: “Pentru a beneficia de acest proiect, localitatea a fost inclusă în comunitățile marginalizate cu grad de sărăcie, așa s-a reușit să fim printre cele 16 localități din judeţ. Este un lucru minunat, o masă caldă la prânz înseamnă mult pentru mulți copii. Programul asigură 15 lei pentru fiecare porţie de hrană. Cu banii aceștia vom acorda un singur fel de mâncare, destul de consistent, dar și un desert.

Prin urmare, copiii noștri vor mânca la școală săţios şi gustos. În această perioadă perfectăm actele pentru desemnarea firmei de catering care va furniza meniul în caserole de unică folosință, alături de tacâmuri tot de unică folosință, iar medicul își va da acordul zilnic, dacă mâncarea corespunde normelor. Este un proiect pe care l-am susținut și care se va pune în practică la școala noastră. Dacă valoarea acordată de Guvern nu va acoperi meniul, fără discuții vom aloca din buget diferența”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *