Eveniment ecologic de amploare în comuna Făurești

Comuna Făurești se pregătește să găzduiască un eveniment cu adevărat inedit și benefic pentru comunitatea locală. Într-o mișcare remarcabilă, pe data de 14 iunie 2023, locuitorii sunt invitați să predea gratuit deșeurile electrice în cadrul unei inițiative ecologice. Cu sprijinul generos al Dedeman, școala din localitate va fi supusă unui proces de modernizare și înfrumusețare, în urma colectării acestor deșeuri.

Astfel, fiecare persoană interesată de a scăpa de aparatele electrice vechi și nefuncționale de acasă poate suna la numărul dedicat special acestui eveniment: 0764 377 423. Eforturile sunt concentrate în ziua de 14 iunie 2023, în intervalul orar 08:00 și 16:00.

Inițiativa reprezintă o oportunitate excelentă de a contribui la protejarea mediului înconjurător și, în același timp, de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii școlare din Făurești. Prin colaborarea cu Dedeman, această acțiune ecologică remarcabilă va face posibilă transformarea școlii locale într-un mediu modern și atrăgător pentru elevi.

Evenimentul ecologic din comuna Făurești, în colaborare cu Dedeman, reprezintă un exemplu strălucit de responsabilitate socială și implicare comunitară. Prin astfel de inițiative inovatoare, se arată că îngrijirea mediului înconjurător nu este doar o responsabilitate a autorităților, ci și a fiecărui individ. Așadar, comuna Făurești face un apel către toți locuitorii să participe activ la această acțiune benefică și să contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru întreaga comunitate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *