EXCELENȚĂ ÎN GEOGRAFIE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.5 RÂMNICU VÂLCEA

Perseverență, disciplină și pasiune. Cinci elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 5 din Râmnicu Vâlcea s-au calificat în etapa națională a concursului Terra – Mica Olimpiadă de Geografie”.

Directorul Cristian Cosmin Faităr se declară mândru că elevii școlii se ridică la cele mai înalte standarde de excelență: Bucuria succesului este imensă! Sunt realizări extraordinare ale elevilor noștri olimpici în domeniul geografiei. Calificarea la nivel național este dovada dedicării și eforturilor constante depuse. Vreau să subliniez sprijinul și îndrumarea domnișoarei profesoare Alina Anghelescu, un profesor dedicat, care a investit timp și efort în pregătirea elevilor, a reușit să le transmită pasiunea pentru geografie și i-a motivat să-și atingă potențialul maxim. De asemenea, susținuți și încurajați de familii, au ajuns adevărați campioni ai geografiei. Elevii noștri sunt printre cei mai buni elevi la geografie din țară și acest lucru este cu adevărat impresionant!, a declarat directorul Școlii Gimnaziale Nr. 5 Râmnicu Vâlcea.   

Andreea Cristina Brill (clasa a V-a C), Ioana Miruna Bălășoiu (clasa a VI-a A), Sofia Andreea Cercelaru (clasa a VI-a A), Troy Jon Roman (clasa a VI-a A) și Ionuț Andrei Tănasie (clasa a VII-a A) vor reprezenta Școala Gimnazială Nr. 5 Râmnicu Vâlcea la Concursul Școlar Național de Geografie Terra – Mica Olimpiada de Geografie”, care se va desfășura în data de 18 mai.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *