Gheorghe Dumbravă – primarul care a transformat în bine faţa Stoeneştiului

Gheorghe Dumbrava

Într-un context marcat de performanțe administrative notabile, Gheorghe Dumbravă, edilul comunei Stoenești, se distinge prin administrarea eficientă și proactivă a acestei localități, ocupând funcția de primar pentru trei mandate consecutive. Sub egida sa, Stoenești s-a transformat într-un model de dezvoltare la nivel județean, evidențiindu-se prin implementarea unor proiecte de infrastructură și utilități publice de invidiat. Administrația lui Dumbravă, caracterizată prin o gestionare prudentă și eficace a resurselor, a favorizat atragerea unor sume impresionante de fonduri europene, contribuind astfel la realizarea de investiții majore, care au îmbunătățit semnificativ calitatea vieții locuitorilor.

Această continuitate în funcția executivă locală a permis implementarea unei viziuni coerente și pe termen lung pentru Stoenești, demonstrând capacitatea administrativă de a transforma limitele bugetare în oportunități de dezvoltare sustenabilă, prin maximizarea potențialului fondurilor externe.

În lumina acestor realizări, declarațiile primarului Gheorghe Dumbravă, care descriu nivelul de trai din comuna sa ca fiind „normal”, reflectă modestia și dedicarea sa față de îmbunătățirea continuă a condițiilor de viață ale cetățenilor. Această abordare pragmatică și orientată spre rezultate stabilește un precedent pentru administrația locală, evidențiind Stoenești ca un exemplu de urmat în gestionarea eficientă și responsabilă a resurselor și în promovarea unui standard de viață superior în rândul comunităților locale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *