Grădinița din satul Titireci, comuna Buneşti, este gata

Bunești

După finalizarea tuturor lucrărilor la noua grădiniță din satul Titireci, comuna Buneşti, micuții vor putea păși în cele din urmă în noul lor spațiu educativ. Deși construcția principală a fost finalizată acum câteva luni, mai erau necesare câteva amenajări, precum o magazie, împrejmuirea și finalizarea instalațiilor, precum și conectarea la rețelele de utilități ale comunei.

Primarul comunei Bunești, Viorel Radi, a declarat că cel mai probabil, începând de la toamnă, copiii din zonă vor putea să pășească în noua grădiniță. Proiectul a beneficiat de sprijinul Ministerului Educației și a luat în considerare sugestiile și propunerile părinților și cadrelor didactice implicate. Spațiile din noua grădiniță sunt generoase, iar totul este nou, frumos și modern. Primarul este încrezător că aceasta va fi pe placul tuturor celor implicați.

Viorel Radi, membru al Partidului Social Democrat, a menționat că, în prezent, atenția sa este concentrată și asupra unor proiecte de amploare lansate recent în comună, precum introducerea gazelor, modernizarea drumurilor și reabilitarea școlii gimnaziale.

Pe lângă aceste inițiative, primarul Buneștiului are în plan construirea unui nou sediu pentru primărie, în vederea eficientizării și dezvoltării serviciilor publice oferite cetățenilor. De asemenea, el își dorește să construiască o sală de sport în zona centrală a localității, oferind astfel o facilitate modernă și necesară comunității locale.

Viorel Radi se angajează să continue să lucreze cu determinare și dedicare pentru a aduce progrese și îmbunătățiri în comuna Bunești. Realizarea noii grădinițe și planurile ambițioase pentru viitoarele proiecte dovedesc determinarea și viziunea primarului în dezvoltarea comunității locale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *