Horezu – orașul ce se dezvoltă necontenit

Nicolae Sărdărescu

Anii de muncă susţinută ai administrației locale se văd acum din ce în ce mai pronunțat. În prezent, se așteaptă o serie de investiții în această zonă care vor duce în principal la dezvoltarea orașului, dar mai ales, la crearea de locuri de muncă.

De exemplu, una dintre investițiile care vor derulate în viitor o reprezintă racordarea la rețeaua de gaze a orașului. Lucrările în ceea ce privește acest proiect vor fi demarate în primăvara anului ce tocmai a început.

În plus, urmează să fie făcută și extinderea, modernizarea și automatizarea iluminatului public. Acest proiect va fi realizat cu bani europeni, ridicându-se la valoarea de 2,2 milioane de euro. De asemenea, tot cu bani europeni se va realiza și infrastructura de fluide medicale pentru Spitalul Orășenesc Horezu. 60 de milioane de euro sunt alocați și pentru centura ocolitoare a orașului Horezu, finalizându-se în prezent studiul de fezabilitate.

Modernizarea infrastructurii nu se oprește însă aici, în scurt timp se va realiza și modernizarea tuturor străzilor orașului Horezu.

Proiectele de modernizare se țin lanț în Horezu, în scurt timp, orașul va fi de nerecunoscut!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *