În Bunești se vor asfalta 35 de străzi!

În urmă cu scurt timp, edilul comunei Bunești, Viorel Radi, a semnat contractul de finanțare prin PNI „Anghel Saligny” în valoare de 14,5 milioane de lei. Acești bani vor merge către proiectul ce constă în lucrările de refacere a covorului de asfaltare pentru drumurilor comunale din localitate.

Cu ajutorul acestei finanțări se vor acoperi aproximativ 11 kilometri de drum asfaltați. Drumurile acestea au mai fost asfaltate și în trecut, însă de-a lungul timpului s-au deteriorat, așadar este nevoie de o reasfaltare. De asemenea, mai există și porțiuni care au fost sparte din cauza branșărilor care s-au făcut la sistemele de apă și canalizare.

Mai mult, edilul comunei este într-o continuă căutare de fonduri europene, dorindu-și să atragă cât mai multe finanțări pentru dezvoltarea comunei. Fapt pentru care, pe lângă proiectele depuse, edilul a semnat recent  și contractul de finanțare pentru proiectul ,,Lucrări de reabilitare moderată în vederea creșterii eficienței energetice – Școala Gimnazială Bunești”, care are o valoare totală de 2.428.029,23 lei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *