În comuna Dănicei se construieşte de zor

Dănicei

În comuna Dănicei lucrările la construirea Căminului Cultural sunt în plină desfăşurare după ce s-au obţinut fonduri din partea CNI în acest sens. Pe lângă acest cămin cultural, primăria mai are depuse o serie de proiecte la CNI, printre care se numără construirea unui centru medical ultra modern în localitate şi construirea unui nou sediu al primăriei.

Conform spuselor primarului Dumitru Pirneci, aceste două proiecte sunt pe drumul cel bun spre obţinerea finanţării deoarece au trecut deja de comisia tehnică.

Planurile de viitor ale administraţiei locale nu se opresc, însă, aici! Primarul Dumitru Pirneci caută să obţină fonduri şi pentru construirea unei şcoli noi în localitate. Pentru acest proiect este nevoie de fonduri guvernamentale sau europene şi reprezintă unul dintre cele mai importante planuri de viitor ale administraţiei locale, alături de centrul medical, deoarece şcolile din localitate au peste 70 de ani vechime şi nu se mai ridică la nevoile actuale ale elevilor.

„Ne dorim o școală nouă, modernă și ne vom strădui să ni se împlinească această dorință. Când te străduiești, nu are cum să nu iasă lucrurile pe care ți le dorești”, a declarat primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *