În Horezu, o serie de proiecte aşteaptă finanţare prin PNRR

Horezu

Primăria Horezu lucrează la foc continuu! O serie de proiecte de dezvoltare a orașului sunt cât pe ce să înceapă! Primăria a depus mai multe cereri prin programul PNRR, iar acum așteaptă un răspuns de acolo.

Iată proiectele pe care Primăria Horezu le-a depus la PNRR:

  • Înființare și dotare cu autobuze nepoluante pentru serviciul public Horezu. Este un proiect ce se va face împreună cu localitatea Măldărești din Jud. Vâlcea. De altfel, acesta reprezintă un pas important pentru a reduce şi mai mult poluarea din zonă!
  • Implementare de sisteme inteligente de management urban/local și de transport în orașul Horezu. Acest tip de sistem inteligent care urmează să fie implementat va face ca managementul să se realizeze mult mai ușor. Avantaje sunt, bineînțeles, pentru cetățeni, care vor putea obține mai ușor lucrurile de care au nevoie.
  • Realizare piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare.
  • Reabilitare și modernizare sediul primăriei Horezu.

De altfel, primăria Horezu are în vedere și alte proiecte. Unul dintre acestea constă în reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public. În cazul acestui proiect s-au făcut deja mai multe demersuri, acesta aflându-se deja în implementare.

Rămâne însă de văzut câte dintre aceste proiecte vor primi finanţare din partea guvernului și cât de repede vor putea fi puse în aplicare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *