În Stoeneşti, judeţul Vâlcea, lucrările se află în plină desfăşurare

Administraţia locală a comunei Stoenești, judeţul Vâlcea, se află tot mai aproape de îndeplinirea a cel puţin două obiective importante stabilite pentru anul acesta! Recent au început lucrările de consolidare la podul avariat din Stoenești, iar lucrările la școala din comună continuă în ritm alert, spre mulţumirea primarului Gheorghe Dumbravă.

Conform spuselor reprezentanților din Consiliul Județean Vâlcea și Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, lucrările de consolidare și reabilitare a podului de pe DJ 646A au început, iar finalizarea va avea loc într-o perioadă relativ scurtă de timp. Punctul de plecare este de la “profesorul Matahală”. Această zonă era destul de șubredă, iar riscul să se prăbușească era unul constant.

În ceea ce privesc lucrările la școala din comună, muncitorii lucrează de zor şi progresul este vizibil pe zi ce trece. Autoritățile își doresc ca lucrările de reabilitare și modernizare să fie gata până în septembrie, când va începe noul an școlar. Există șanse foarte mari ca micuții să înceapă anul școlar ce se apropie în „casă nouă”.

Referitor la rigolele necesare pe drumul județean de la intrarea în comună, mai exact dinspre DN 67, atât reprezentanții Consiliului Județean Vâlcea, cât și cei din Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri au reconfirmat faptul că lucrările urmează să înceapă, însă acest lucru se va petrece după rectificarea bugetară care va avea loc în luna august.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *