Încă un semafor cu buton în zona Nord pentru siguranţa cetăţenilor

De marţi, 25 ianuarie, pe strada Barajului – în vecinătatea sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Decebal – a fost montat un semafor cu buton la trecerea de pietoni care facilitează accesul în zona comercială din jurul supermarketului Kaufland Nord.

Semaforul este setat la acest moment pentru un interval de traversare de 12 secunde ce survine la 99 de secunde de la apăsarea butonului, iar timpii vor putea fi modificaţi ulterior în funcţie de gradul de aglomerare a străzii Barajului, care se suprapune cu centura oraşului.

În ultimii ani, mai multe treceri de pietoni au fost dotate cu semafoare cu buton, menite să asigure siguranţa celor ce traversează artere de circulaţie sau intersecţii aglomerate: pe străzile Râureni-Stolniceni – în zona fabricii Annabella, la biserica de lângă Pârâul Sărat şi la Batcom, pe Calea lui Traian – în zona Şcolii ”Take Ionescu”, lângă Liceul Tehnologic ”General Magheru” din Troianu şi la Colegiul Energetic din Nord, pe bulevardul Tudor Vladimirescu – în dreptul Şcolii Gimnaziale nr. 5, pe strada Luceafărului – în zona Şcolii Gimnaziale nr. 10 ”Mihai Eminescu”, în vecinătatea Şcolii Gimnaziale ”Anton Pann” (pe străzile Lucian Blaga şi Ostroveni), sau la intersecţia bulevardului Tineretului cu strada Nicolae Iorga.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *