Investiţie de 22 de milioane de lei pentru sistemul de gaze din comuna Roeşti

Roeşti

Primarul comunei Roeşti, Gheorghe Drăghici, a pus bazele unui proiect ambițios pentru modernizarea și extinderea rețelei de alimentare cu gaze în comuna Roești, un demers ce va îmbunătăţi calitatea vieții locuitorilor și va impulsiona dezvoltarea locală.

Recent, comuna Roeşti a beneficiat de un impuls financiar semnificativ, primind 5 milioane de euro din partea Guvernului, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Conform planurilor anunțate de primărie, proiectul în valoare de 22 de milioane de lei plus TVA a intrat deja în faza de licitație pentru desemnarea firmelor ce se vor ocupa de elaborarea Proiectului tehnic și execuția lucrărilor. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru 5 iulie.

Rețeaua de gaze va fi extinsă pe o lungime de 37,83 kilometri și va include cel puțin 1077 de branșamente individuale. De asemenea, un aspect inovator al proiectului este implementarea unui sistem inteligent de gestionare a rețelei, ce va asigura eficiență și siguranță în distribuția gazelor.

Această dezvoltare nu numai că va îmbunătăți standardul de viață, dar va atrage și noi oportunități economice în zonă, consolidând comunitatea și stimulând creșterea sustenabilă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *