Investiţii importante în infrastructură la Slătioara

Slătioara

Introducerea de gaze naturale în comuna Slătioara este unul dintre proiectele cheie în procesul de dezvoltare şi modernizare, iar pentru ca acest lucru să devină realitate, primarul Camelia Romcescu speră ca proiectul depus prin PNI „Anghel Saligny” să fie aprobat cât mai curând pentru a putea începe lucrările. Proiectul este depus încă din primăvara acestui an, însă aprobarea încă se lasă aşteptată.

În cazul în care proiectul va fi aprobat, satele care sunt vizate de cei 8 kilometri de conducte ale reţelei de gaze sunt Coasta Cerbului, Slătioara, Gorunești, Mogești-Milostea și Rugetu. Reţeaua de gaze ar completa seria de investiţii în utilităţi pentru creşterea calităţii vieţii localnicilor din comună.

Deşi proiectul referitor la gaze încă se lasă aşteptat, primarul Camelia Romcescu a primit şi o veste bună referitoare la alte proiecte depuse prin acelaşi program guvernamental, astfel că a fost alocată comunei Slătioara suma de 12 milioane de lei pentru asfaltarea şi modernizarea mai multor drumuri de pe raza localităţii. Este vorba despre aproximativ 14 kilometri de drum de interes local.

Mai mult, primarul localităţii se poate mândri şi cu realizarea unei săli de sport modernă, cu fonduri atrase prin Compania Naţională de Investiţii. Această sală va avea o capacitate de 102 locuri şi este finanţată în integralitate cu bani atraşi prin Compania Naţională de Investiţii, nefiind necesară suportarea unor costuri suplimentare de către administraţia locală.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *