Lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere în cartierul Nord şi pe Calea lui Traian Sud

La acest moment sunt în derulare mai multe lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere din municipiu. Astfel, pe strada Mărăşeşti, se află în stadiu final lărgirea carosabilului pe porţiunea cuprinsă între străzile Matei Basarab şi Doctor Hacman, cu o lungime de aproximativ 150 m.

Pe zona carosabilă astfel obţinută se vor amenaja locuri de parcare paralel cu axul drumului, astfel încât să fie soluţionată această necesitate a locuitorilor din zonă, dar fără a împieta asupra desfăşurării traficului auto. O altă lucrare asemănătoare vizează zona de Sud din Calea lui Traian, în vecinătatea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, unde se extinde partea carosabilă cu o bandă destinată parcării în lung a autovehiculelor pe o lungime de aproximativ o jumătate de kilometru; lucrările sunt estimate a se încheia până la finele acestei luni.

Tot aici, în luna decembrie a anului trecut, s-a montat un semafor cu buton foarte necesar jandarmilor din cadrul IJJ, dar şi elevilor de la Liceul Tehnologic ”General Magheru” şi urmează a fi amplasată o nouă staţie de autobuz în cadrul proiectului cu fonduri europene ”Modernizarea staţiilor de îmbarcare/debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun şi dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general in Municipiul Râmnicu Vâlcea”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *