Mare petrecere la Stoenești – va avea loc ZIUA COMUNEI

Duminică, 10 iulie, muzica de petrecere și voia bună vor răsuna din Stoenești! Primăria Stoenești din Jud. Vâlcea a muncit foarte mult la organizarea acestei sărbători de suflet, joc și voie bună! Sărbătoarea a devenit o adevărată tradiție pentru localnicii din Stoenești și nu numai. Sunt așteptați cu toții, cu mic cu mare, din Stoenești sau din împrejurimi, autorități și politicieni, pentru a se reuni și a serba împreună comunitatea.

Ziua Comunei Stoenești poate fi descrisă cel mai bine prin muzică populară, veselie și omenie. Toate acestea îi vor face pe localnici să iasă la dans și să petreacă până seara!

„Vom avea, ca în fiecare an, artişti pe măsură. Cea de-a VI-a ediţie a Zilei comunei, organizată sub genericul „Pe fir de borangic” se va organiza anul acesta pe 10 iulie, tot în centrul comunei. Vom avea interpreţi de muzică populară consacraţi care să întreţină atmosfera de sărbătoare pe tot parcursul zilei, dar şi muzică uşoară pentru tineret, la orele serii. Ca în fiecare an, spectacolul se va încheia cu un foc de artificii”, a declarat primarul localităţii, Gheorghe Dumbravă.

Sub genericul „Pe fir de borangic”, Ziua comunei Stoeneşti a fost organizată pentru prima dată în anul 2015, fondatorul acestui ritual tradiţional fiind chiar primarul comunei, Gheorghe Dumbravă.

Program Ziua Comunei Stoenești:
13:00 – Debutul spectacolului, muzică populară și voie bună;
16:00-16:30 – Moment în care primarul, dar și alți politicieni, vor ține discursuri;
21:00 – Spectacol de muzică ușoară cu Roxana Nemeș;
22:00 – Foc de artificii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *