Modernizarea iluminatului public din Brezoi este în plină desfășurare

Într-o perioadă în care locuitorii orașului Brezoi au resimțit disconfortul datorat multiplelor lămpi de iluminat stradal defecte, primăria vine în fața cetățenilor cu un anunț important și un apel la răbdare. Deoarece mulţi cetăţeni au fost afectați de arderea unor lămpi de iluminat stradal în ultimele zile, Primăria oraşului şi-a cerut scuze acestora pentru neplăcerile cauzate.

Cu toate acestea, există vești bune în privința acestui aspect. Într-un efort susținut de a îmbunătăți calitatea vieții în orașul Brezoi, a fost demarat un proiect ambițios de modernizare a întregului sistem de iluminat public. Mai mult decât atât, recent a fost semnat contractul pentru achiziția și instalarea a 700 de lămpi noi, extrem de eficiente și mai prietenoase cu mediul înconjurător.

În această perioadă de tranziție, primăria încurajează localnicii să acorde puțină răbdare, iar rezultatele vor fi cu siguranță pe măsură. Un sistem de iluminat modern, unitar și fiabil este mult mai preferabil în comparație cu soluțiile punctuale, disparate, cu eficiență scăzută.

Primăria este hotărâtă să facă din orașul Brezoi un loc mai sigur și mai plăcut pentru toți cetățenii, iar modernizarea sistemului de iluminat public este doar unul dintre pașii importanți pe care îi face în această direcție.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *