O nouă întâlnire în cadrul proiectului „Devoratorii de cărți”

Devoratorii de cărți

La data de 28 februarie 2022, în cadrul proiect „Devoratorii de Cărţi” a avut loc o nouă întâlnire la care au participat elevii de la Școala Gimnazială nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, coordonați de prof. Murariu Nadia. Această întâlnire a oferit oportunitatea elevilor de a participa la discuții despre literatură și importanța lecturii, precum și de a afla despre noi cărți și autori.

Proiectul „Devoratorii de cărți” a avut ca scop principal promovarea lecturii în școlile din municipiul și județul Vâlcea. În cadrul acestui proiect, au avut loc diverse activități și întâlniri cu scopul de a dezvolta abilitățile de lectură ale elevilor și de a conștientiza beneficiile lecturii, chiar și de la vârste fragede.

Proiectul a avut un impact pozitiv asupra comunității, stimulând interesul elevilor pentru lectură și contribuind la dezvoltarea abilităților de comunicare, creativitate și gândire critică. Se speră că proiectul va continua să crească în popularitate și să aibă un impact pozitiv asupra comunității.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *