Obiective şi realizări ale lui Nicolae Ion, primarul comunei Câineni

Nicolae Ion, primarul comunei Câineni, județul Vâlcea, își reafirmă angajamentul față de comunitate! Sub conducerea lui şi a echipei sale de consilieri locali devotaţi şi implicaţi, comuna Câineni a cunoscut o perioadă de dezvoltare și modernizare, iar pentru următorii patru ani, Nicolae Ion își propune să finalizeze proiectele aflate în derulare și să demareze noi inițiative care să aducă beneficii concrete pentru locuitorii comunei. Viziunea lui se bazează pe colaborare, dezvoltare sustenabilă și implicarea activă a comunității în procesul decizional.

Printre realizările remarcabile se numără modernizarea infrastructurii hidroedilitare, eficientizarea energetică a unităților de învățământ din Câinenii Mari și Mici, și îmbunătățirea condițiilor de trai prin proiecte finanțate atât din fonduri naționale, cât și locale. Proiecte cum ar fi modernizarea sistemului de iluminat public și înlocuirea sistemului de încălzire la grădinița din Câinenii Mari nu doar că îmbunătățesc calitatea vieții, dar aduc și o reducere semnificativă a costurilor energetice.

Pentru următorii patru ani, primarul Nicolae Ion își propune să continue aceste proiecte și să lanseze noi inițiative. Printre acestea se numără crearea unui parc fotovoltaic pentru a asigura independența financiară a comunei și implementarea unui sistem de supraveghere pentru creșterea siguranței cetățenilor. De asemenea, planurile de amenajare a spațiilor de joacă și de recreere sunt menite să îmbunătățească calitatea timpului liber al locuitorilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *