Parohia Cacova din Stoenești va primi o finanțare importantă din partea primăriei

comuna Stoenești

În cele mai multe localități vâlcene, în această perioadă se execută lucrări de recondiţionare si amenajare în ceea ce privește bisericile. Însă nu toate parohiile au fonduri suficiente pentru a realiza aceste lucrări în întregime, fapt pentru care, uneori, au nevoie de sprijinul autorităților. În această situație se află și Parohia Cacova, din comuna Stoenești.

Aici, primarul Gheorghe Dumbravă a asigurat o finanțare importantă pentru ca parohia să poată realiza toate lucrurile de recondiționare de care are nevoie. Și mai ales, pentru a se pregăti așa cum se cuvine de sărbătorile care urmează. Astfel, la propunerea edilului, Consiliul Local aprobat sprijinul financiar pentru Parohia Cacova.

În scurt timp, banii vor fi folosiți pentru refacerea acoperișurilor bisericilor,,Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril” și „Sfântul loan Botezătorul”. De asemenea, o mână de ajutor a primit și Parohia Zmeurăt, care, cu banii primiţi de la primărie şi Consiliul Local, a putut achiziţiona materialele necesare pentru înlocuirea vechilor ferestre, repararea soclului și tencuieli interioare la Biserica cu hramul „Sfântul Dumitru”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *