Păușești Măglași – campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie

Păușești Măglași

Primăria Păușești Măglași, în parteneriat cu Asociația pentru Protecția Animalelor „Ute Langenkamp: Iubiți Maidanezii” (AULIM), a lansat o inițiativă de sterilizare gratuită a câinilor, într-un efort de a controla populația canină și de a reduce abandonul acestora. Campania își propune să sensibilizeze comunitatea privind importanța îngrijirii animalelor și să ofere o soluție concretă proprietarilor de câini, indiferent de rasă.

Această măsură nu numai că previne înmulțirea necontrolată a câinilor, dar contribuie și la prevenirea abandonului, diminuând astfel suferința animalelor. Organizatorii campaniei își doresc să cultive responsabilitatea și compasiunea în rândul locuitorilor din Păușești Măglași, subliniind că fiecare câine merită o viață demnă și fericită, indiferent de originea sa.

Campania este deschisă pentru toți locuitorii comunei și încurajează participarea activă a acestora pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale animalelor de companie. Sterilizarea este prezentată ca o formă de îngrijire esențială, ce previne apariția unor noi generații de câini care ar putea să nu găsească un cămin sau să sfârșească pe străzi.

Pentru înscrieri sau mai multe informații, localnicii pot apela 0741 116 356, unde o echipă dedicată va oferi toate detaliile necesare pentru participare.

Inițiativa reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru locuitorii din Păușești Măglași de a-și arăta grija și suportul față de animalele necuvântătoare, contribuind astfel la crearea unei comunități mai sănătoase și mai sigure pentru toți membrii săi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *