Planuri mari pentru Ion Ungureanu la primăria comunei Muereasca

Muereasca

Ion Ungureanu este un primar cu cinci mandate la activ, care a dovedit de-a lungul timpului devotament pentru comuna Muereasca şi capacitatea de a fi un excelent gospodar. Modul în care conduce administraţia locală a dus la realizări notabile şi o comunitate transformată complet, motiv pentru care este apreciat şi votat de cetăţenii din localitate. După 20 de ani de administraţie a lui Ion Ungureanu, Muereasca a înflorit, aşa cum chiar cetăţenii remarcă.

În ultimii 20 de ani, Ion Ungureanu, primarul comunei Muereasca, a implementat numeroase proiecte de dezvoltare locală, cu accent pe infrastructură, educație, sănătate și cultură, toate menite să sporească calitatea vieții comunității.

Proiectele realizate includ modernizarea infrastructurii rutiere, cu asfaltarea Drumului Județean până la Mănăstirea Frăsinei și regularizarea pârâului Muereasca pentru a preveni alunecările de teren. În domeniul utilităților, s-a realizat extinderea rețelei de apă potabilă în majoritatea satelor din comună și reabilitarea sistemelor de încălzire și canalizare în instituțiile publice.

În educație, s-au modernizat și dotat școlile și grădinițele cu echipamente moderne și materiale didactice. În sănătate, primarul propune aducerea unui al doilea medic de familie și îmbunătățirea serviciilor medicale preventive.

Cultural și sportiv, s-au organizat sărbători tradiționale și s-au modernizat bazele sportive, iar pentru turism, s-a pus un accent pe promovarea agroturismului și atragerea investițiilor în această zonă.

Ion Ungureanu, primarul comunei Muereasca, planifică să continue dezvoltarea localității prin diverse proiecte ambițioase în viitorul mandat. Printre acestea se numără finalizarea modernizării infrastructurii de drumuri comunale, extinderea serviciilor de apă și canalizare, și dezvoltarea accesului la utilități în toate satele comunei.

În educație, sunt planificate lucrări de reabilitare și modernizare a școlilor, îmbunătățirea facilităților sportive și dotarea cu materiale didactice și echipamente digitale. În domeniul sănătății, se urmărește îmbunătățirea serviciilor medicale prin colaborarea cu instituțiile statului și aducerea unui al doilea medic de familie.

Cultural și sportiv, se va continua organizarea sărbătorilor tradiționale și modernizarea infrastructurii sportive. În turism și dezvoltarea socio-economică, Ungureanu își propune să promoveze agroturismul, să atragă investiții pentru dezvoltarea micilor industrii locale și să valorifice resursele naturale ale zonei, cum ar fi izvoarele de apă minerală și obiectivele de cult monahal.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *