Planuri pentru înfiinţarea unui Centru pentru Persoane Vârstnice la Bunești

Bunești

Într-un efort continuu de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor vârstnice din județ, Consiliul Județean Vâlcea, împreună cu primarul comunei Bunești, Viorel Radi, a dezvăluit planurile pentru un nou centru destinat seniorilor.

Discuțiile s-au concentrat pe strategia de dezvoltare a infrastructurii sociale și pe stabilirea detaliilor legate de proiectarea și legalizarea preluării unei clădiri existente și a terenului aferent.

Propunerea include modernizarea unei clădiri într-o locație pitorească din Bunești, un loc ideal datorită liniștii și frumuseții naturale a zonei. Proiectul prevede transformarea acestei clădiri într-un Centru pentru Persoane Vârstnice, care va avea o capacitate de aproximativ 50 de locuri și va fi echipat cu toate facilitățile necesare pentru a asigura o îngrijire adecvată seniorilor.

Acest centru este văzut ca o piatră de temelie în politica de protecție socială a județului Vâlcea, ce arată dorința autorităților de a sprijini comunitatea vârstnică. În viitorul apropiat, locuitorii din Bunești și zonele învecinate vor beneficia de un sprijin îmbunătățit, într-un cadru care promovează demnitatea și confortul persoanelor în vârstă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *