Primăria Dăești – progrese semnificative în domeniul educațional și infrastructural în mandatul 2020-2024

Dăești

Într-un efort continuu de a îmbunătăți condițiile de trai în comuna Dăeşti, Primăria, cu sprijinul Consiliului Local, a făcut progrese notabile în domeniul educațional și în dezvoltarea infrastructurală în actualul mandat.

„Dragi locuitori ai comunei Dăești,

Vă prezentăm în cele ce urmează, realizările conducerii Primăriei comunei Dăești cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Local în mandatul 2020-2024, realizări care au avut drept scop sporirea gradului de confort și civilizație al locuitorilor comunei noastre, precum și crearea infrastructurii rutiere, educaționale, sociale în comuna Dăești și posibilitatea ca fiecare cetățean să poată beneficia de aceste investiții.

În elaborarea și implementarea acestor obiective de investiție s-a tinut cont de necesitățile și de voința locuitorilor comunei Dăești.

Vă prezentăm alăturat aceste realizări și stadiile lor de execuție în acest moment.

In capitolul I va prezentam realizarile din domeniul educational care in viziunea noastra este de maxima importanta, pentru ca de acest lucru depinde viitorul nostru si al copiilor nostri.

“Dezvoltarea serviciilor de educatie timpurie complementare la nivelul comunei Daesti, judetul Valcea”. (In curs de implementare)

Obiectivul general al proiectului urmareste sprijinirea derularii unor activitati educationale, cat mai aproape de domiciliu, pentru copiii care nu pot frecventa in mod regulat un serviciu standard (creșa sau gradinita) din diferite motive de natura culturala, educationala, materiala sau de infrastructura.

“Dotare cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a unitatilor de invatamant preuniversitar, comuna Daesti, judetul Valcea”. (In curs de implementare)

Obiectivul investitiei este de a sprijini transformarea digitala a scolilor, de a facilita invatarea online si de a permite accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice si echipamente performante.

“Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Scoala Primara cu clasele I-IV, sat Sanbotin, comuna Daesti, judetul Valcea”. (Finalizat)

“Masa sanatoasa in unitatile de invatamant din comuna Daesti, judetul Valcea”. (Finalizat)

Proiectul are in vedere asigurarea unei mese calde tuturor copiiilor care frecventeaza cursurile in scolile din comuna Daesti.” – se arată într-un comunicat al primăiei Dăeşti.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *