Primăria Vaideeni va depune proiectul de construire a două staţii de încarcare pentru maşinile electrice

Vaideeni

Tehnologia este tot mai prezentă în viețile noastre. Pe lângă faptul că suntem dependenți de dispozitive care ne țin conectați între noi, tehnologia s-a infiltrat în toate domeniile, unul dintre ele fiind cel al automobilelor.

Nu mai e de mult un secret faptul că mașinile electrice vor reprezenta viitorul în ceea ce privește transportul.

Industria automobilelor electrice a avut o creștere considerabilă în ultimii ani. Tot mai mulți români au renunțat la mașinile clasice, despre care se consideră că poluează foarte mult, și au optat pentru cele electrice, prietenoase cu mediul.

De aceste lucruri sunt conștiente și autoritățile din Vaideeni, care pun bazele unui proiect îndrăzneţ ce are ca scop tehnologizarea comunei și sprijinul cetățenilor ce optează pentru mașini electrice.

Zilele acestea, autoritățile locale vor depune proiectul pentru construirea unor stații de încărcare a mașinilor electrice.

Mai exact, în proiect este vorba despre construirea a două stații de încărcare pentru automobilele electrice:
• una la Vaideeni, în zona „Învârtita Domnului”
• una la Izvorul Rece, în zona „Centru”

Primăria Comunei Vaideeni, condusă de primarul Daniel Băluţă, nu se opreşte aici, anul acesta fiind în plan demararea mai multor proiecte de interes public local.

În prezent, autoritățile se află în procedura de licitație pentru un alt proiect de interes care vizează înlocuirea iluminatului public.

Conducerea Primăriei Vaideeni și-a propus să dezvolte comuna la maximum. În acest sens, primarul Daniel Băluţă şi echipa lui lucrează la atragerea de cât mai multe fonduri pentru modernizarea comunei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *