Primarul Gheorghe Dumbravă vine cu veşti bune pentru locuitorii din Stoeneşti

Stoenești

În ciuda greutăţilor, anul 2022 pare să fie unul benefic pentru comuna vâlceană Stoeneşti, iar o parte din proiectele pe care primarul Gheorghe Dumbravă le are pentru comună au fost încheiate cu succes, iar altele urmează să fie la rândul lor finalizate.

În ceea ce privesc lucrările la școală, acestea s-au desfășurat excelent până în prezent, într-un ritm bun. Primarul Dumbravă afirmă că lucrările vor fi finalizate în luna Octombrie. Cei mici, și nu numai, așteaptă cu nerăbdare noua „față” a școlii.

De altfel, urmează ca săptămâna viitoare să se facă și recepția noii săli de educație fizică. Elevii vor face în curând sport într-o sală frumoasă, dotată cu toate cele necesare, sigură si igienică.

De asemenea, urmează să se aleagă și câștigătorul licitației pentru modernizarea drumurilor din localitate. Constructorul căruia îi va fi înmânat proiectul va avea ca obiectiv modernizarea a 11,1 km de drumuri. Pentru realizarea acestui proiect, primăria a primit o finanțare prin programul guvernamental „Anghel Saligny”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *