Primarul Mircia Gutău a premiat 56 de cupluri de râmniceni la aniversarea a 50 de ani de căsnicie

În preajma Sărbătorii Naşterii Domnului, primarul Mircia Gutău a premiat 56 de cupluri de râmniceni la aniversarea unei jumătăţi de secol de căsnicie.
În contextul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a organizat – pe parcursul a două zile (21 şi 22 decembrie) – o ultimă festivitate ”Nunta de Aur” pe acest an, în cadrul căreia 56 de cupluri de râmniceni au fost aniversate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, sărbătoriţii au primit de la primarul Mircia Gutău – care a fost însoţit de viceprimarul Andrei Gheorghiu şi de administratorul public Eusebiu Veţeleanu – o Diplomă de Fidelitate, flori, dar şi câte un premiu în tichete sociale în valoare de 600 de lei.
De asemenea, pe 27 decembrie, se va derula un alt eveniment cu o mare încărcătură emoţională: intrarea oficială în Clubul Longevivilor a 7 nonagenari din Râmnic, care vor fi sărbătoriţi la domiciliile lor, unde vor primi o Diplomă, precum şi o indemnizaţie sub formă de tichete sociale cu valori cuprinse între 600 şi 800 de lei, în funcţie de vârsta împlinită.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *