Proiecte de modernizare și dezvoltare în comuna vâlceană Șușani

comuna Șușani

În comuna vâlceană Șușani, se desfășoară o serie de proiecte care promit să transforme comuna într-una mai frumoasă şi modernă. Sub umbrela Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se desfășoară o amplă campanie de reabilitare a gospodăriei de apă. 85% din acest proiect este finalizat, iar momentul mult așteptat al furnizării apei se apropie cu pași repezi.

De asemenea, primăria comunei Șușani a semnat cu succes al doilea proiect pe „Anghel Saligny” – modernizarea drumurilor de interes local, pe o distanță de 5,4 kilometri. Ordinul de începere a proiectării a fost deja dat, și, cu puțin noroc, în scurt timp vor începe lucrările la platforma drumurilor, astfel încât primăvara următoare drumul reabilitat să fie acoperit cu asfalt şi dat în folosinţă.

Mai mult, documentația pentru proiectul de modernizare a drumului Șușani – Lungești, pe o lungime de aproximativ 7 kilometri, se află într-un stadiu avansat, urmând să fie depusă la Compania Națională de Investiții, ceea ce reprezintă o altă veste bună pentru comunitate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *