Proiectul de modernizare a Şcolii Gimnaziale Udreşti a fost declarat eligibil

modernizare a Şcolii Gimnaziale

Un important pas a fost făcut în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), deoarece proiectul intitulat „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlii gimnaziale din satul Udrești, comuna Dănicei, județul Vâlcea” a primit aprobarea în etapa de evaluare a eligibilității.

Aceasta este o veste foarte bună pentru elevii şi profesorii din școala în cauză, deoarece în perioada următoare vor fi inițiate procedurile necesare pentru implementarea proiectului. Obiectivul principal este de a furniza școlii un mobilier nou și modern, materiale didactice de înaltă calitate și echipamente digitale de ultimă generație. Astfel, se va crea un mediu de învățare avansat și modern, care va contribui la îmbunătățirea considerabilă a procesului educațional.

Este un pas semnificativ către modernizarea sistemului de învățământ și asigurarea condițiilor necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor din comuna Dănicei. Prin implementarea acestui proiect, se creează premisele pentru o educație de calitate, care va contribui la formarea viitoarelor generații și la dezvoltarea comunității în ansamblu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *