Realizări importante în comuna Pietrari din judeţul Vâlcea

Comuna Pietrari

Edilul comunei Pietrari, Moraru Nicolae, a făcut demersuri importante în ceea ce privește dezvoltarea comunei sale, de care are grijă ca de propriul copil. Primarul s-a dovedit întotdeauna a fi o persoană cumpătată, sufletistă și mereu înțelegătoare cu locuitorii din comuna pe care o administrează. Nici măcar nu mai este nevoie să specificăm toate calitățile primarului, care este într-adevăr un om de valoare, deoarece toate acestea se pot observa din îmbunătățirile pe care le-a făcut comunei!

În acest moment, mai multe proiecte sunt în plină desfășurare, iar altele au fost finalizate cu succes. Iată care sunt acestea:

  • Proiect pentru reabilitare și dotare dispensar uman. Acest proiect se află în prezent în Sicap. Urmând ca pe data de 3 august să fie deschisă licitația, în vederea desemnării câștigătorului licitației, cel care va realiza lucrarea.
  • Lucrare pe DC153 în punctul Groset. Proiectul acesta a fost finalizat cu brio. Pentru a putea fi realizat, s-au obținut fonduri prin CNI.
  • Punerea în siguranță a DC151 prin lucrări de amenajare a pârâului Valea Sărată. Acest lucru se va realiza prin executarea unor lucrări de diguire.
  • Lucrări la școală și la sala de sport. Reabilitarea și modernizarea acestor două puncte este foarte importantă, deoarece în comuna Pietrari se pune mare accent pe educație, dar și pe bunăstarea elevilor și mediul în care aceștia învață. Proiectul este în plină desfășurare.
  • Lucrări pe calamităţi la cele patru drumuri. Și acesta se află la rândul său în plin proces de desfășurare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *