Se anunță mare sărbătoare la Diculești

Diculesti

Diculești, 3 iunie 2023 – Într-un gest ce evidențiază unitatea și spiritul comunitar, Primăria și Consiliul Local din comuna Diculești anunță organizarea unei petreceri dedicată comunei și tuturor locuitorilor săi. Evenimentul mult așteptat va avea loc în Parcul Tineretului la data menționată, începând cu ora 14:00, într-o atmosferă plină de veselie și muzică.

Lista de artiști care vor urca pe scenă promite să încânte publicul prezent. Printre numele interpreţilor se regăsesc Mariana Ionescu Căpitănescu, Violeta Constantin, Victorița Cica, Mlădițele Oltului, Taraful Nicu Puia și mulți alții. Cu un asemenea line-up, petrecerea se anunță a fi una foarte reuşită, cu momente artistice de excepție și muzică pe gustul tuturor.

Autoritățile locale nu doresc să limiteze invitația doar la cetățenii comunei. Astfel, toți doritorii sunt așteptați să participe la această sărbătoare. Evenimentul își propune să adune oameni din comunitățile învecinate și să creeze un cadru propice pentru întâlniri și interacțiuni pline de bucurie și prietenie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *