Șirineasa: Iluminat public stradal pe LED cu finanţare de la AFM

Șirineasa

Comunitatea din Şirineasa se pregăteşte pentru un salt semnificativ în ceea ce priveşte infrastructura de iluminat public, datorită unui proiect ambiţios iniţiat de administraţia locală.

Primarul lon Streinu a anunţat obținerea unei finanţări de 1 milion de lei de la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru modernizarea sistemului de iluminat stradal al localităţii. Acest proiect vizează instalarea a 280 de lămpi LED, cu un accent deosebit pe drumul principal care traversează localitatea.

În urma semnării contractului cu AFM, a fost desemnată firma care va executa lucrările, selecţia acesteia fiind realizată direct de către instituţia finanţatoare, o metodă similară cu cea utilizată de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Pe lângă modernizarea iluminatului public, administraţia locală speră să demareze şi lucrările de reabilitare a căminului cultural din centrul comunei, după ce a reuşit să depăşească obstacolele birocratice întâmpinate în colaborarea cu CNI.

Astfel, Şirineasa se profilează ca un exemplu de modernizare şi eficienţă în administraţia publică locală, îmbunătăţind semnificativ calitatea vieţii cetăţenilor săi prin proiecte de infrastructură sustenabile.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *