Șușani: Se investește în infrastructură

comuna Șușani

Comuna Șușani își începe o nouă etapă în dezvoltare cu un proiect ambițios finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Sub conducerea edilului local, acest proiect vizează modernizarea infrastructurii rutiere locale, o necesitate vitală pentru locuitorii comunei.

Cu o investiție în valoare de 10.438.986,62 lei, comuna își propune asfaltarea a 5,4 kilometri de drumuri de interes local. Această inițiativă nu numai că va îmbunătăți accesibilitatea în zonă, dar va facilita și conectivitatea cu alte așezări din regiune, deschizând noi perspective pentru dezvoltarea economică și socială a comunității.

Cu toate acestea, proiectul de asfaltare nu este singura realizare remarcabilă a administrației locale. Încă din vara anului 2023, primarul a obținut finanțare și pentru modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă din comună. Această investiție strategică este esențială pentru asigurarea unei surse de apă de calitate pentru toți locuitorii, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea atracției pentru potențiali investitori și turiști.

Cu o valoare totală de aproximativ 22 de milioane de lei, aceste două proiecte majore sunt semnificative nu doar pentru infrastructura comună, ci și pentru viitorul și prosperitatea locuitorilor din Șușani. Într-o perioadă în care dezvoltarea durabilă și infrastructura de bază sunt cheia unei comunități prospere, Șușani se află pe calea cea bună către un viitor mai luminos și mai prosper pentru toți cetățenii săi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *