Unitățile de învățământ preuniversitar din Popești vor fi modernizate prin fonduri europene

Comuna vâlceană Popești se pregătește pentru o transformare majoră în sectorul educațional, prin implementarea unui proiect amplu de modernizare a unităților de învățământ preuniversitar. Această inițiativă, cu un buget total de 864.551,38 lei, este menită să îmbunătățească semnificativ procesul educațional pentru elevii locali.

Proiectul, având codul F-PNRR-Dotari-2023-3750, are ca obiectiv principal creșterea calității și siguranței mediului educațional. Pentru a atinge acest scop, școlile vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice moderne și echipamente digitale de ultimă generație. Așteptările sunt ca aceste investiții să aducă o schimbare pozitivă în experiența de învățare a elevilor din Popești.

Calendarul proiectului este bine definit, cu o perioadă de implementare între 29 august 2023 și 31 decembrie 2024, semn că autoritățile sunt hotărâte să avanseze rapid în direcția modernizării educaționale. Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția adaptării sistemului de învățământ la cerințele și provocările secolului XXI.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *