Vaideeni face un pas important spre sustenabilitate și eficiență energetică

Vaideeni

Comuna Vaideeni, sub conducerea primarului social-democrat Daniel Băluță, face un pas important spre sustenabilitate și eficiență energetică. Acest efort se concretizează în două proiecte majore de creștere a eficienței energetice, vizând Căminul Marița și Școala Izvoru Rece.

Proiectul „Lucrări de creștere a eficienței energetice la Căminul Marița, din comuna Vaideeni, județul Vâlcea”, reprezintă o inițiativă în strategia comunei de a reduce costurile energetice și de a promova un mediu mai curat. Pentru a realiza acest obiectiv, primarul Băluță a colaborat cu o firmă specializată, asigurând astfel expertiza tehnică necesară.

Paralel, Școala Izvoru Rece urmează un traseu similar. Prin implementarea unui proiect echivalent de creștere a eficienței energetice, instituția educativă se aliniază la standardele moderne de sustenabilitate, marcând un pas înainte în evoluția sa.

Ambele proiecte beneficiază de finanțare din surse externe nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acest sprijin financiar este esențial pentru realizarea investițiilor fără a impune o povară suplimentară asupra bugetului local.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *