Veşti bune pentru locuitorii comunei Câineni, judeţul Vâlcea!

Câineni

Luna august s-a încheiat cu veşti foarte bune pentru locuitorii comunei Câineni din județul Vâlcea: La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost semnat unul dintre cele mai importante contracte pentru dezvoltarea infrastructurii locale!

Prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” s-a obţinut o finanţare pentru realizarea obiectivului de investiții intitulat „Reţele hidroedilitare comuna Câineni.” Având o valoare totală de 27.000.000 de lei, acest contract reprezintă o etapă esențială în îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii comunei şi dezvoltarea infrastructurii locale.

Însă veştile bune nu se opresc aici, administraţia locală a comunei Câineni a reușit să finalizeze alte două obiective foarte importante propuse pentru dezvoltarea comunei.

Amenajarea terenului de sport pentru școala din Grebleşti

Acest proiect este deosebit de important pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor din comuna Câineni, oferindu-le o platformă adecvată pentru activități sportive și recreative. Terenul de sport modernizat va contribui la promovarea unui stil de viață sănătos și la dezvoltarea abilităților sportive ale copiilor. De asemenea, va fi şi o zonă de atracţie pentru ca aceştia să se întâlnească şi să socializeze, legând prietenii de durată.

Amenajarea unui spațiu de recreere în satul Câinenii Mici

Un alt obiectiv semnificativ ce a fost finalizat în această lună august este spațiul de recreere destinat locuitorilor din satul Câinenii Mici. Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor comunității de a avea un loc plăcut unde să se relaxeze și să socializeze. Un spațiu de recreere bine amenajat contribuie la crearea unei atmosfere comunitare mai unite și mai armonioase.

Pe lângă cele două obiective finalizate cu fonduri din bugetul local, s-a efectuat și reabilitarea școlii din Câinenii Mari, o investiție pe termen lung în educație și în viitorul copiilor din zonă. De altfel, investiţiile în educaţie au cuprins şi dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar pentru a se asigura un mediu mai bun de învăţare pentru elevii din localitate.

Semnarea contractului de finanțare pentru reţelele hidroedilitare, împreună cu finalizarea acestor proiecte importante, marchează o etapă importantă în dezvoltarea comunei Câineni şi arată angajamentul administraţiei locale de a oferi cele mai bune condiţii localnicilor. Aceste investiții vor avea un impact semnificativ asupra vieții cotidiene a locuitorilor, asigurându-le accesul la infrastructură modernă și la facilități esențiale pentru o comunitate prosperă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *