Veteran de război, sărbătorit la Mădulari cu ocazia împlinirii a 100 de ani!

Un veteran de război din Mădulari, județul Vâlcea, a fost sărbătorit de către autoritățile locale și de comunitate cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani. Zamfirescu Constantin, un adevărat erou al vremurilor trecute, a fost felicitat și onorat într-o ceremonie organizată cu multă grijă și dedicare de primăria condusă de Daniel Dimulescu.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Instituției Prefecturii Vâlcea, Consiliului Județean Vâlcea, Fanfarei Județene Constantin Brâncoveanu și Consiliului Local Mădulari, care au dorit să marcheze această zi specială într-un mod cât mai festiv și plin de semnificație.

La eveniment au participat membri ai familiei și prieteni apropiați, dar și reprezentanți ai autorităților locale și ai comunității, care au dorit să transmită gânduri de recunoștință și respect veteranului de război. Prin împlinirea venerabilei vârste, Zamfirescu Constantin a trăit un secol de istorie vie și a devenit un exemplu de putere, curaj și perseverență pentru toți cei din jurul său.

La finalul evenimentului, veteranul de război a fost felicitat cu flori și a primit urări de sănătate și fericire din partea tuturor celor prezenți. Momentul a fost unul emoționant și special, care a adus comunitatea împreună în jurul unei persoane atât de importante și respectate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *